Samen voor een gezonde, duurzame en fijne buurt.

Straten op mensenmaat, met minder auto’s en meer ontmoeting. Daar werkt Mobiel 21 aan. Samen met actieve burgers én geëngageerde beleidsmakers. Want wat we samen doen, doen we beter. We helpen je om in jouw buurt of gemeente écht iets ten goede te veranderen.

Nieuwsflash

Nieuwsflash

Eindrapport 30 Dagen Minder Wagen

De eerste editie van 30 Dagen Minder Wagen in juni was een klinkend succes, met maar liefst 6.500 deelnemers. Intussen ligt er een solide eindrapport klaar vol beleidsaanbevelingen die nagels met koppen slaan.

Telraam Talks: Nieuw platform voor burgerwetenschappers

Telraam Talks is het nieuwe, interactieve, online platform voor burgerwetenschappers en mobiliteitsprofessionals. Ze wisselen er ideeën uit en zoeken samen naar oplossingen voor meer straten op mensenmaat.

Babyboom bij Mobiel 21

Het blijkt een vruchtbaar jaar voor de collega's bij Mobiel 21. Met August, Billie, Maya en Oskar Severin hebben we weer vier extra redenen om te werken aan meer straten op mensenmaat. Klaar voor een overdosis schattige onschuld?

Mobiel 21 onderzoekt & innoveert.
Op zoek naar betrouwbare data om je beleid een duurzame richting te geven? Het multidisciplinaire onderzoeksteam van Mobiel 21 staat klaar met vernieuwende onderzoeksmethoden, heldere analyses en constructief advies.
Mobiel 21 traint.
Mobiel 21 verzorgt educatieve projecten, bijscholing en permanente opleiding. Onze opleidingen op maat haken in op actuele thema’s.
Mobiel 21 kiest voor participatie.
Mobiel 21 ziet in participatie een krachtig instrument om de samenleving vorm te geven. Wie ervoor zorgt dat mensen in interactie gaan met elkaar, met hun omgeving en met beleidsmakers creëert eindeloze mogelijkheden met reële impact.
Mobiel 21 blogt.
Een verfrissende, verhelderende en bij tijden dwarse kijk op mobiliteit ...
Je vindt het allemaal op onze blog.
#Mobiel21

#Mobiel21

@krisvandesande En dat met stijgende cijfers van verkeersdoden... We moesten er wel een blog over schrijven☹️https://t.co/KyEF33gcQP

25 november 2022

Om het met schoon voetbaljargon te zeggen: Met meer #stratenopmensenmaat scoren we een zuivere hattrick voor de maa… https://t.co/seRQTKvBOO

25 november 2022
Mobiel 21 werkt samen met