Samen voor een gezonde, duurzame en fijne buurt.

Straten op mensenmaat, met minder auto’s en meer ontmoeting. Daar werkt Mobiel 21 aan. Samen met actieve burgers én geëngageerde beleidsmakers. Want wat we samen doen, doen we beter. We helpen je om in jouw buurt of gemeente écht iets ten goede te veranderen.

Nieuwsflash

Nieuwsflash

Gratis webinar 'Naar gezonde en veilige schoolomgevingen'

Na ons gratis webinar op 1 juni (van 11 tot 12 uur) hebben schoolvervoerplannen, schoolroutekaarten e.a. geen geheimen meer. Schrijf snel in.

Win jouw exemplaar van 'Dwalen met een doel'

We schreven een hoofdstuk over mobiliteit in het boek ‘Dwalen met een doel: Lokaal kiezen voor kindvriendelijkheid’. Lees hier de voorpublicatie en win jouw exemplaar!

Mobiel 21 bereiken in tijden van lockdown

Iedereen bij Mobiel 21 werkt thuis. Alle medewerkers blijven bereikbaar via gsm of e-mail (kijk in de e-mailhandtekening).
Algemene vragen stuur je naar info@mobiel21.be. Blijf gezond!

Mobiel 21 onderzoekt & innoveert.
Op zoek naar betrouwbare data om je beleid een duurzame richting te geven? Het multidisciplinaire onderzoeksteam van Mobiel 21 staat klaar met vernieuwende onderzoeksmethoden, heldere analyses en constructief advies.
Mobiel 21 traint.
Mobiel 21 verzorgt educatieve projecten, bijscholing en permanente opleiding. Onze opleidingen zijn op maat gemaakt en haken in op actuele thema’s.
Mobiel 21 kiest voor Participatie.
Mobiel 21 ziet in participatie een krachtig instrument om de samenleving vorm te geven. Wie ervoor zorgt dat mensen in interactie gaan met elkaar, met hun omgeving en met beleidsmakers creëert eindeloze mogelijkheden met reële impact.
Mobiel 21 blogt.
Een verfrissende, verhelderende en bij tijden dwarse kijk op mobiliteit ...
Je vindt het allemaal op onze blog.
#Mobiel21

#Mobiel21

Nog maar één week om jouw exemplaar te winnen van 'Dwalen met een doel - lokaal kiezen voor kindvriendelijkheid'.… https://t.co/o2rPSqd2h1

17 juni 2021

"Opmerkelijk is ook dat amper vier op de tien inwoners oordeelt dat naar school fietsen veilig is voor de kinderen,… https://t.co/O1nEc9C2lP

16 juni 2021

En hier staat ie dan te blinken, onze mobiele parklet. @lochristi9080 koos de mooiste dag van het jaar om te experi… https://t.co/RrDw4m0NBs

16 juni 2021
Mobiel 21 werkt samen met