Ga verder naar de inhoud

CIVITAS Forum 2024

Autovrij leven
Slimme gemeenten
Veilig naar school
Mobiliteit voor iedereen
Extern event
Inschrijven verplicht
Datum
1 oktober 2024, 09:00u
tot 3 oktober 2024, 18:00u
Locatie
Parma, Italië
Prijs
nog niet bekend

Het CIVITAS Forum is de jaarlijkse hoogmis van het Europese CIVITAS-initiatief. Het driedaagse event is de ideale gelegenheid om te netwerken met steden en mobiliteitsprofessionals uit heel Europa, en jezelf te verdiepen in baanbrekende mobiliteitsprojecten. Meer informatie over het programma en de sprekers volgt nog.

Andere aankomende activiteiten

Hoe financieren we de klimaattransitie?

2 mei 2024 – 10:00 u
Mobiliteit voor iedereen
Slimme gemeenten
Extern event

415 miljard euro. Dat is wat België de komende decennia zou moeten investeren om de klimaatcrisis aan te pakken. Ontdek mogelijke pistes om de klimaattransitie op een sociaal rechtvaardige manier te financieren.

Webinar Parkeerbeleid & Regelgeving

18 april 2024 – 14:00 u
Slimme gemeenten
Extern event

Parkeren is een geladen the­ma waar beleidsmakers hun vingers liev­er niet aan bran­den. In deze webinar kom jij te weten hoe je parkeerbeleid objectiveert en inzet als sleutel om heel wat lokale mobiliteitsuitdagingen op te lossen. Ook ParkPAD, de innovatieve parkeeraudit van Mobiel 21, komt daarbij aan bod.

Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen