Ga verder naar de inhoud

CIVITAS Forum 2024

Autovrij leven
Slimme gemeenten
Veilig naar school
Mobiliteit voor iedereen
Extern event
Inschrijven verplicht
Datum
1 oktober 2024, 09:00u
tot 3 oktober 2024, 18:00u
Locatie
Parma, Italiƫ
Prijs
nog niet bekend

Het CIVITAS Forum is de jaarlijkse hoogmis van het Europese CIVITAS-initiatief. Het driedaagse event is de ideale gelegenheid om te netwerken met steden en mobiliteitsprofessionals uit heel Europa, en jezelf te verdiepen in baanbrekende mobiliteitsprojecten. Meer informatie over het programma en de sprekers volgt nog.

Andere aankomende activiteiten

Vakcongres VRP - Modal shift: Een gebouwde shift?

14 november 2024 – 09:30 u
Autovrij leven
Extern event

Hoe krijgen we de modal shift van de grond? Welke veranderingen zijn er nodig in het ruimtelijk, logistiek en mobiliteitsbeleid? Waar vinden we win-wins? Vind antwoorden op deze vragen tijdens het jaarlijkse vakcongres van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte & Planning.

Dag van de Trage Weg

19 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Extern event

Op Dag van de Trage Weg gaan duizenden wandelaars, fietsers, kinderen en andere levensgenieters samen op pad. Langs bekende, onbekende en zelfs bedreigde paadjes. Van de Westhoek tot het Maasland. In het groen en in de stad. Langs historische wegen of nieuwe doorsteken. Ga mee op ontdekking!

Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen