Ga verder naar de inhoud

Agenda

Bij Mobiel 21 babbelen we graag over mobiliteit. We luisteren ook graag naar de ervaringen en expertise van anderen. Jij ook? Check onze agenda en neem deel aan interessante events, lezingen en workshops.

Resultaten filteren

Filteren op Onderwerp

Filteren op type

A total of 10 items found.

Webinar Parkeerbeleid & Regelgeving

18 april 2024 – 14:00 u
Slimme gemeenten
Extern event

Parkeren is een geladen the­ma waar beleidsmakers hun vingers liev­er niet aan bran­den. In deze webinar kom jij te weten hoe je parkeerbeleid objectiveert en inzet als sleutel om heel wat lokale mobiliteitsuitdagingen op te lossen. Ook ParkPAD, de innovatieve parkeeraudit van Mobiel 21, komt daarbij aan bod.

Inspiratiedag Netwerk Duurzame Mobiliteit

22 april 2024 – 09:30 u
Mobiliteit voor iedereen
Autovrij leven
Veilig naar school
Slimme gemeenten
Extern event

Op deze inspiratiedag van het Netwerk Duurzame Mobiliteit komen mobiliteitsprofessionals samen om nieuwigheden te delen en successen te vieren. Aan bod komen onder meer deelmobiliteit en de campagne 30 Dagen Minder Wagen.

Congres & Forum Publieke Ruimte

24 april 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Extern event

Het jaarlijkse evenement voor alles rond openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel strijkt dit keer neer in Antwerpen. Ben jij actief rond beleid, planning, ontwerp, inrichting en beheer van publieke ruimten? Kom dan zeker langs.

Beleidsbabbel: MyBike en de fietsvergoeding

24 april 2024 – 20:00 u
Autovrij leven
Extern event

Wat is MyBike? En hoe zit het met de fietsvergoeding? Je leert er meer over tijdens deze online beleidsbabbel van de Fietsersbond.

European Social Work Conference

25 april 2024 – 00:00 u
Mobiliteit voor iedereen
Slimme gemeenten
Extern event

Sociaal werk is essentieel om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft. De European Social Work Conference toont via uitdagingen, Europees onderzoek en best practices hoe sociaal werk een verschil maakt.

Hoe financieren we de klimaattransitie?

2 mei 2024 – 10:00 u
Mobiliteit voor iedereen
Slimme gemeenten
Extern event

415 miljard euro. Dat is wat België de komende decennia zou moeten investeren om de klimaatcrisis aan te pakken. Ontdek mogelijke pistes om de klimaattransitie op een sociaal rechtvaardige manier te financieren.

Beleidsbabbel: De wegcode in 2025

30 mei 2024 – 20:00 u
Slimme gemeenten
Extern event

Hoe ziet de code van de openbare weg eruit in 2025? We blikken vooruit tijdens deze online beleidsbabbel van de Fietsersbond.

Velo-city 2024

18 juni 2024 – 08:30 u
Autovrij leven
Extern event

Goed nieuws voor alle Belgische fietsfans! Het befaamde fietscongres Velo-city komt dit jaar naar Gent. Neem ook deel en ontdek hoe belangenbehartigers, beleidsmakers, onderzoekers en leiders uit de industrie werken aan een fietsvriendelijkere toekomst.

Blijf up-to-date

Wil je graag updates krijgen wanneer we nieuwe events organiseren of deelnemen aan activiteiten van partners? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar wat we in het verleden organiseerden? Bekijk de lijst van afgelopen activiteiten. Ontbreekt er een event in onze mobiliteitskalender? Laat het ons weten.

Doe je mee?

Goesting om samen met ons op weg te gaan naar een duurzamere wereld? We luisteren met veel plezier naar jouw plannen, voorstellen en vragen!