Ga verder naar de inhoud

Agenda

Bij Mobiel 21 babbelen we graag over mobiliteit. We luisteren ook graag naar de ervaringen en expertise van anderen. Jij ook? Check onze agenda en neem deel aan interessante events, lezingen en workshops.

Resultaten filteren

Filteren op Onderwerp

Filteren op type

A total of 6 items found.

Autodelen.net lanceert nieuwe parkeergids

7 december 2023 – 13:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event

Hoe bouw je een sterk parkeerbeleid voor autodelen? Autodelen.net stelt haar nieuwe gids "Parkeren & Autodelen' voor. Een heldere richtlijn, met leidende principes die je meteen kan toepassen in jouw gemeente.

Eva Van Eeno: Naar een sociaal rechtvaardige mobiliteit

8 december 2023 – 10:00 u
Mobiliteit voor iedereen
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event
Vorming

Valt de duurzaamheidsagenda te verzoenen met de sociale agenda? Eva Van Eeno giet haar doctoraat over autoafhankelijkheid en vervoersarmoede in Vlaanderen in een online webinar.

Studiedag Fix the Mix op landelijke wegen

11 december 2023 – 09:00 u
Autovrij leven
Veilig naar school
Slimme gemeenten
Extern event
Vorming

Een studiedag van Fietsberaad Vlaanderen en Provincie Antwerpen rond het afwegingskader voor gemengd verkeer op landelijke wegen en de praktische toepassing ervan. Met sprekers en goede voorbeelden uit heel het land.

Online infosessie: Deel je eigen wagen

13 december 2023 – 19:30 u
Autovrij leven
Extern event

Staat je auto te vaak stil? Wil je de kosten van je auto drukken? Deel hem dan met anderen. Hoe? Autodelen.net beantwoordt al jouw vragen rond het delen van je eigen wagen: van de verschillende deelsystemen tot verzekeringen en reservatiesystemen.

Webinar PING: Quick wins voor jouw fietsbeleid

25 januari 2024 – 09:30 u
Slimme gemeenten

Ontdek hoe PING lokale beleidsmakers helpt om fietsen in hun stad of gemeente nog fijner te maken. En dat op basis van betrouwbare data, verzameld door fietsers zelf. Een perfect alternatief voor dure studiebureaus of tijdrovende participatietrajecten.

EU Fietsconferentie – Fietsen op Europees niveau in de schijnwerpers

29 januari 2024 – 08:30 u
Mobiliteit voor iedereen
Autovrij leven
Veilig naar school
Slimme gemeenten
Extern event

Naar aanleiding van het Belgische voorzitterschap van de Europese Raad en de Europese Verklaring over Fietsen komen beleidsmakers en experts samen om te bespreken hoe we de fiets als volwaardig vervoersmiddel kunnen stimuleren op Europees niveau.

Blijf up-to-date

Wil je graag updates krijgen wanneer we nieuwe events organiseren of deelnemen aan activiteiten van partners? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar wat we in het verleden organiseerden? Bekijk de lijst van afgelopen activiteiten. Ontbreekt er een event in onze mobiliteitskalender? Laat het ons weten.

Doe je mee?

Goesting om samen met ons op weg te gaan naar een duurzamere wereld? We luisteren met veel plezier naar jouw plannen, voorstellen en vragen!