Ga verder naar de inhoud

Zo organiseer je een Autovrije Schooldag

Autovrij leven
Veilig naar school
Tips & tricks

Werk maken van een schoolomgeving die echt kindvriendelijk is? Dan is een Autovrije Schooldag een topidee. In ons draaiboek vind je niet alleen een hoop inspiratie maar ook een handig stappenplan om meteen in actie te schieten.

Een gratis draaiboek vol inspiratie

Tijdens zo’n Autovrije Schooldag wordt de straat van de school en soms ook omliggende straten een dag autovrij gemaakt. Zo komt er plaats vrij voor allerhande leuke klasactiviteiten, lekker midden op straat. Ga jij mee voor een Belgisch record Autovrije Schooldagen organiseren? Download dan snel ons gratis draaiboek en begin die plannen alvast te smeden voor een lente vol Autovrije Schooldagen!

Ja, stuur me het gratis e-book over Autovrije Schooldag

Een gratis e-book boordevol goede voorbeelden én originele ideeën om meteen in gang te schieten? Het zal wel zijn! Vul hieronder je gegevens in, dan krijg jij meteen de downloadlink in een nieuw venster.

Naam
Adres

Gerelateerde inzichten

Opinie

Waarom Mobiel 21 samenwerken zo super vindt

Els Van den broeck, algemeen directeur bij Mobiel 21, schuift aan tafel bij de Socius-podcast ‘Allemaal Politiek’ om te praten over succesvolle samenwerkingen als hefboom voor verandering.

Beluister de podcast
Straffe case

Burgers schrijven mee aan nieuw fietsplan in As

Onlangs stelde de gemeente As haar nieuw Fietsplan voor. Met dit plan wil de voormalige mijngemeente fietsen nog vlotter en veiliger maken. Het plan ontstond in nauwe samenwerking tussen de gemeente, haar inwoners en Mobiel 21.

Verder lezen
Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen