Samen voor een gezonde, duurzame en fijne buurt.

Straten op mensenmaat, met minder auto’s en meer ontmoeting. Daar werkt Mobiel 21 aan. Samen met actieve burgers én geëngageerde beleidsmakers. Want wat we samen doen, doen we beter. We helpen je om in jouw buurt of gemeente écht iets ten goede te veranderen.

Nieuwsflash

Nieuwsflash

Vacature Projectmedewerker

Gezocht: enthousiaste Projectmedewerker die gangmakers helpt, inspireert en in beweging zet om mee te bouwen aan mobiliteit op mensenmaat. Solliciteren kan nog tot en met maandag 24 april.

Word vrijwilliger bij De Fietsschool

Wil jij volwassenen in Vlaams-Brabant leren fietsen? Neem dan op donderdag 11 mei deel aan het online infomoment van De Fietsschool en ga als vrijwilliger aan de slag. Pret vezekerd!

Brochure voor beleidsmakers

Niet iedereen is mee met digitale nieuwigheden in de mobiliteitssector. Er gaapt een kloof tussen bevolkingsgroepen. Een beknopte brochure geeft beleidsmakers inzicht in die digitale mobiliteitskloof.

Mobiel 21 onderzoekt & innoveert.
Op zoek naar betrouwbare data om je beleid een duurzame richting te geven? Het multidisciplinaire onderzoeksteam van Mobiel 21 staat klaar met vernieuwende onderzoeksmethoden, heldere analyses en constructief advies.
Mobiel 21 traint.
Mobiel 21 verzorgt educatieve projecten, bijscholing en permanente opleiding. Onze opleidingen op maat haken in op actuele thema’s.
Mobiel 21 kiest voor participatie.
Mobiel 21 ziet in participatie een krachtig instrument om de samenleving vorm te geven. Wie ervoor zorgt dat mensen in interactie gaan met elkaar, met hun omgeving en met beleidsmakers creëert eindeloze mogelijkheden met reële impact.
Mobiel 21 blogt.
Een verfrissende, verhelderende en bij tijden dwarse kijk op mobiliteit ...
Je vindt het allemaal op onze blog.
#Mobiel21

#Mobiel21

RT @carltonreid: Bike lanes empty? Prove gibe wrong with this €199 window-mounted traffic counting camera. 52-minute podcast chat with @Tel

31 maart 2023

Wil jij graag samen met burgers en beleidsmakers bouwen aan meer mobiliteit op mensenmaat? Dan is onze #vacature Pr… https://t.co/xTMjPDa2F1

31 maart 2023

Daar is de lente! Laat die fietsstraten dus maar mooi vollopen. Maar, hoe zit dat nu eigenlijk met zo'n Fietsstraat… https://t.co/DzNlAaIxxs

21 maart 2023
Mobiel 21 werkt samen met