Ga verder naar de inhoud

Onze initiatieven

We ondersteunen jou op heel wat manieren om samen werk te maken van meer straten op mensenmaat. Onze initiatieven helpen je om meer mensen te betrekken bij jouw plannen, vervoersarmoede de wereld uit te helpen en ervoor te zorgen dat kinderen veilig en vrolijk naar school kunnen.

Overzicht initiatieven

Verkeerseducatieve Route (VERO)

Dankzij een verkeerseducatieve route of VERO leren kinderen hoe zich veilig en vol vertrouwen in het verkeer kunnen begeven.

Verder lezen

Schoolroutekaart

Een school­routekaart is een plat­te­grond van de ruime schoolomgev­ing met daarop alle veilig­e fiets- en wan­del­routes naar school. Zo kiezen leerlingen steeds de beste route naar school.

Verder lezen

Naar Jobs

Naar Jobs is een nieuw plat­form dat werk­zoek­enden de weg wijst naar meer bereik­bare jobs in de buurt.

Verder lezen

Telraam

Telraam is een automatische sensor waarmee burgers zelf het verkeer in hun straat tellen. Zo brengen ze lokale verkeersstromen objectief in kaart en werken ze samen met beleidsmakers aan een beter mobiliteitsbeleid.

Verder lezen

Fietsen Zonder Leeftijd

Minder mobiele mensen opnieuw laten genieten van wind in de haren. Dat is waar Fietsen Zonder Leeftijd allemaal om draait.

Verder lezen

Doe je mee?

Goesting om samen met ons op weg te gaan naar een duurzamere wereld? We luisteren met veel plezier naar jouw plannen, voorstellen en vragen!