Ga verder naar de inhoud

Wij zijn Mobiel 21

Mobiel 21 is specialist in duurzame mobiliteit. We zetten gangmakers én beleidsmakers in beweging om werk te maken van mensvriendelijke straten met meer ontmoeting, meer groene ruimte en minder auto’s. Hallo duurzame verandering. Vaarwel status quo!

Wie is wie?

Om mensen in beweging te zetten heb je mensen nodig.
Ons team zit nooit stil en staat klaar om samen met jou te timmeren aan meer straten op mensenmaat. Want dat doen we graag, met pit en passie.

Onze missie

Mobiel 21 zet mensen in beweging. Met onze acties en activiteiten maken we duurzame mobiliteit tastbaar en toegankelijk voor iedereen. Want dat is onze missie.

Samen duurzaam op weg

Ons netwerk

De wereld veran­deren? Dat doe je nooit alleen. Daarom kiezen we bij Mobiel 21 voor sterke partnerschappen. We zijn fier op ons brede netwerk, van Vlaanderen tot ver daarbuiten.

Ontdek onze partners

Onze initiatieven

Met talloze initiatieven helpt Mobiel 21 burgers en beleidsmakers om zoveel mogelijk andere mensen te betrekken bij hun plannen voor mensvriendelijke straten en buurten.

Ontdek onze initiatieven

Kom bij ons werken

Bij Mobiel 21 geven we een duurzame draai aan de mobiliteit van vandaag en van morgen. Ook zin om in actie te schieten voor meer straten op mensenmaat?