Ga verder naar de inhoud

Agenda

Bij Mobiel 21 babbelen we graag over mobiliteit. We luisteren ook graag naar de ervaringen en expertise van anderen. Jij ook? Check onze agenda en neem deel aan interessante events, lezingen en workshops.

Resultaten filteren

Filteren op Onderwerp

Filteren op type

A total of 3 items found.

Turnhout - Klimaatcafé 30 Dagen Minder Wagen

27 juni 2024 – 19:45 u
Autovrij leven
Extern event

Een avond waarop je op een informele manier bijleert over klimaatthema's. Collega Jan geeft een inkijk in de rol van auto's in ons leven én vertelt over hoe hij met zijn gezin de stap heeft gezet om verder te gaan zonder eigen auto. Verder is er info over autodelen en de plannen van Turnhout voor meer regionale fietsverbindingen.

CIVITAS Forum 2024

1 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Veilig naar school
Mobiliteit voor iedereen
Extern event

Het CIVITAS Forum is de jaarlijkse hoogmis van het Europese CIVITAS-initiatief. Het driedaagse event is de ideale gelegenheid om te netwerken met steden en mobiliteitsprofessionals uit heel Europa, en jezelf te verdiepen in baanbrekende mobiliteitsprojecten.

Dag van de Trage Weg

19 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Extern event

Op Dag van de Trage Weg gaan duizenden wandelaars, fietsers, kinderen en andere levensgenieters samen op pad. Langs bekende, onbekende en zelfs bedreigde paadjes. Van de Westhoek tot het Maasland. In het groen en in de stad. Langs historische wegen of nieuwe doorsteken. Ga mee op ontdekking!

Blijf up-to-date

Wil je graag updates krijgen wanneer we nieuwe events organiseren of deelnemen aan activiteiten van partners? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar wat we in het verleden organiseerden? Bekijk de lijst van afgelopen activiteiten. Ontbreekt er een event in onze mobiliteitskalender? Laat het ons weten.

Doe je mee?

Goesting om samen met ons op weg te gaan naar een duurzamere wereld? We luisteren met veel plezier naar jouw plannen, voorstellen en vragen!