Ga verder naar de inhoud

Agenda

Bij Mobiel 21 babbelen we graag over mobiliteit. We luisteren ook graag naar de ervaringen en expertise van anderen. Jij ook? Check onze agenda en neem deel aan interessante events, lezingen en workshops.

Resultaten filteren

Filteren op Onderwerp

Filteren op type

A total of 11 items found.

Beleidsbabbel: De wegcode in 2025

30 mei 2024 – 20:00 u
Slimme gemeenten
Extern event

Hoe ziet de code van de openbare weg eruit in 2025? We blikken vooruit tijdens deze online beleidsbabbel van de Fietsersbond.

Velo-city 2024

18 juni 2024 – 08:30 u
Autovrij leven
Extern event

Goed nieuws voor alle Belgische fietsfans! Het befaamde fietscongres Velo-city komt dit jaar naar Gent. Neem ook deel en ontdek hoe belangenbehartigers, beleidsmakers, onderzoekers en leiders uit de industrie werken aan een fietsvriendelijkere toekomst.

Dag van de Trage Weg

19 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Extern event

Op Dag van de Trage Weg gaan duizenden wandelaars, fietsers, kinderen en andere levensgenieters samen op pad. Langs bekende, onbekende en zelfs bedreigde paadjes. Van de Westhoek tot het Maasland. In het groen en in de stad. Langs historische wegen of nieuwe doorsteken. Ga mee op ontdekking!

Blijf up-to-date

Wil je graag updates krijgen wanneer we nieuwe events organiseren of deelnemen aan activiteiten van partners? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar wat we in het verleden organiseerden? Bekijk de lijst van afgelopen activiteiten. Ontbreekt er een event in onze mobiliteitskalender? Laat het ons weten.

Doe je mee?

Goesting om samen met ons op weg te gaan naar een duurzamere wereld? We luisteren met veel plezier naar jouw plannen, voorstellen en vragen!