Ga verder naar de inhoud

E-book 30 Dagen Minder Wagen

Autovrij leven
Veilig naar school
Slimme gemeenten
Whitepaper

In 2023 stuurden meer dan 6.000 deelnemers aan 30 Dagen Minder Wagen een geweldig signaal de wereld in: je duurzaam en actief verplaatsen doet deugd!

En voor iedereen die er, in meer of mindere mate, van overtuigd is dat een beetje minder autorijden nooit kwaad kan, is er nu het nieuwe e-book boordevol tips, interessante interviews met even interessante mensen en een dikke Mobiquiz XL om je kennis te testen.

Gerelateerde inzichten

Straffe case

ParkPAD geeft gemeenten kompas voor beter parkeerbeleid

Samen met Mobiel 21 en lokale stakeholders evalueren verschillende Vlaamse gemeenten hun parkeerbeleid. Drie van hen rondden die evaluatie ondertussen af. Zij kregen een ParkPAD-certificaat en gaan nu met de inzichten uit de evaluatie aan de slag voor een beter lokaal mobiliteitsbeleid.

Meer leren
Opinie

Waarom Mobiel 21 samenwerken zo super vindt

Els Van den broeck, algemeen directeur bij Mobiel 21, schuift aan tafel bij de Socius-podcast ‘Allemaal Politiek’ om te praten over succesvolle samenwerkingen als hefboom voor verandering.

Beluister de podcast
Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen