Ga verder naar de inhoud

Velo-city 2024

Autovrij leven
Extern event
Inschrijven verplicht
Datum
18 juni 2024, 08:30u
tot 21 juni 2024, 17:00u
Locatie
Gent
Prijs
verschillende tarieven

Goed nieuws voor alle Belgische fietsfans! Het befaamde fietscongres Velo-city komt dit jaar naar Gent. Neem ook deel en ontdek hoe belangenbehartigers, beleidsmakers, onderzoekers en leiders uit de industrie werken aan een fietsvriendelijkere toekomst.

Andere aankomende activiteiten

Turnhout - Klimaatcafé 30 Dagen Minder Wagen

27 juni 2024 – 19:45 u
Autovrij leven
Extern event

Een avond waarop je op een informele manier bijleert over klimaatthema's. Collega Jan geeft een inkijk in de rol van auto's in ons leven én vertelt over hoe hij met zijn gezin de stap heeft gezet om verder te gaan zonder eigen auto. Verder is er info over autodelen en de plannen van Turnhout voor meer regionale fietsverbindingen.

CIVITAS Forum 2024

1 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Veilig naar school
Mobiliteit voor iedereen
Extern event

Het CIVITAS Forum is de jaarlijkse hoogmis van het Europese CIVITAS-initiatief. Het driedaagse event is de ideale gelegenheid om te netwerken met steden en mobiliteitsprofessionals uit heel Europa, en jezelf te verdiepen in baanbrekende mobiliteitsprojecten.

Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen