Ga verder naar de inhoud

#Fietsverbinding Open Congresdag

Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event
Plaatsen zijn beperkt. Bestel je ticket nu!
Datum
19 juni 2024, 09:00u
tot 19 juni 2024, 17:00u
Locatie
VIERNULVIER, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent
Prijs
20 EUR - 55 EUR

#fietsverbinding is een laagdrempelige, open congresdag voor en door fietsers. Parallel aan Velo-city organiseert de Fietsersbond een inspiratie -en uitwisselingsmoment dat een serieuze boost geeft aan concrete acties en beleidsmaatregelen die de fietscultuur verder bevorderen. #Fietsverbinding is deel van het Velo-Festival een feest voor en door fietsend Gent waar je nieuwe mensen leert kennen en naar hartelust kunt netwerken.

Andere aankomende activiteiten

30 Dagen Minder Wagen

1 juni 2024 – 07:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event

Lukt het jou om je auto in juni zo weinig mogelijk te gebruiken? Ga de uitdaging aan en doe mee met 30 Dagen Minder Wagen. Wij helpen je goed op weg met tips, tricks en voordelen.

Jubileum 50 Jaar Kind & Samenleving

22 mei 2024 – 13:30 u
Autovrij leven
Veilig naar school
Slimme gemeenten

Vijftig jaar geleden ontstond Kind & Samenleving als organisatie die het recht van kinderen op spelen in de publieke ruimte verdedigt. Dat jubileum vieren ze met een belevingsdag vol geschiedenis, maar ook met een nieuwe inspraaktool en korte workshops.

Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen