Ga verder naar de inhoud

2023 Annual POLIS Conference

Slimme gemeenten
Extern event
Inschrijven verplicht
Datum
29 november 2023, 08:00u
tot 30 november 2023, 17:00u
Locatie
Leuven
Prijs
Varieert naargelang de inschrijving

Op 29 en 30 november strijkt de Europese mobiliteitswereld neer in Leuven voor de jaarlijkse POLIS-conferentie. Mobiel 21 is alvast present. Jij toch ook?

Plezier op de POLIS Pre-Gathering (28/11)

Op POLIS word je niet alleen omringd door mobiliteitsexperts, professionals en beleidsmakers. Je wordt ook omringd door internationale collega’s, oude bekenden en nieuwe contacten.

Ontmoet hen op de plezierige POLIS Pre-Gathering op dinsdag 28 november (17u-19u) in Café Sport (Martelarenplein 13, 3000 Leuven, vlakbij het treinstation). Mobiel 21, Telraam en Transport & Mobility Leuven staan daar klaar om je gezellig te ontvangen. Inschrijven is niet nodig.

Citizen science op de POLIS-conferentie (29-30/11)

Ook op de conferentie zelf is Mobiel 21 zichtbaar aanwezig. Kom zeker eens langs onze stand en ontdek hoe citizen science tools als Telraam en PING jouw stad of gemeente helpen om de lokale mobiliteit gericht te verbeteren, en dat samen met geëngageerde burgers.

Andere aankomende activiteiten

Eva Van Eeno: Naar een sociaal rechtvaardige mobiliteit

8 december 2023 – 10:00 u
Mobiliteit voor iedereen
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event
Vorming

Valt de duurzaamheidsagenda te verzoenen met de sociale agenda? Eva Van Eeno giet haar doctoraat over autoafhankelijkheid en vervoersarmoede in Vlaanderen in een online webinar.

EU Fietsconferentie – Fietsen op Europees niveau in de schijnwerpers

29 januari 2024 – 08:30 u
Mobiliteit voor iedereen
Autovrij leven
Veilig naar school
Slimme gemeenten
Extern event

Naar aanleiding van het Belgische voorzitterschap van de Europese Raad en de Europese Verklaring over Fietsen komen beleidsmakers en experts samen om te bespreken hoe we de fiets als volwaardig vervoersmiddel kunnen stimuleren op Europees niveau.

Slimme gemeenten

Participatie en innovatie voor een duurzame toekomst

We geloven in de kracht van participatie en innovatie. Omdat mensen samen meer weten dan apart. Met vernieuwende methodes en hedendaagse technologie bouwen we aan slimme gemeenten, klaar voor de toekomst.

Verder lezen