Ga verder naar de inhoud

2023 Annual POLIS Conference

Slimme gemeenten
Extern event
Inschrijven verplicht
Datum
29 november 2023, 08:00u
tot 30 november 2023, 17:00u
Locatie
Leuven
Prijs
Varieert naargelang de inschrijving

Op 29 en 30 november strijkt de Europese mobiliteitswereld neer in Leuven voor de jaarlijkse POLIS-conferentie. Mobiel 21 is alvast present. Jij toch ook?

Plezier op de POLIS Pre-Gathering (28/11)

Op POLIS word je niet alleen omringd door mobiliteitsexperts, professionals en beleidsmakers. Je wordt ook omringd door internationale collega’s, oude bekenden en nieuwe contacten.

Ontmoet hen op de plezierige POLIS Pre-Gathering op dinsdag 28 november (17u-19u) in Café Sport (Martelarenplein 13, 3000 Leuven, vlakbij het treinstation). Mobiel 21, Telraam en Transport & Mobility Leuven staan daar klaar om je gezellig te ontvangen. Inschrijven is niet nodig.

Citizen science op de POLIS-conferentie (29-30/11)

Ook op de conferentie zelf is Mobiel 21 zichtbaar aanwezig. Kom zeker eens langs onze stand en ontdek hoe citizen science tools als Telraam en PING jouw stad of gemeente helpen om de lokale mobiliteit gericht te verbeteren, en dat samen met geëngageerde burgers.

Andere aankomende activiteiten

#Fietsverbinding Open Congresdag

19 juni 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event

#Fietsverbinding is de laagdrempelige, open congresdag van de Fietsersbond voor en door fietsers in De Vooruit in Gent.

30 Dagen Minder Wagen

1 juni 2024 – 07:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Extern event

Lukt het jou om je auto in juni zo weinig mogelijk te gebruiken? Ga de uitdaging aan en doe mee met 30 Dagen Minder Wagen. Wij helpen je goed op weg met tips, tricks en voordelen.

Slimme gemeenten

Participatie en innovatie voor een duurzame toekomst

We geloven in de kracht van participatie en innovatie. Omdat mensen samen meer weten dan apart. Met vernieuwende methodes en hedendaagse technologie bouwen we aan slimme gemeenten, klaar voor de toekomst.

Verder lezen