Ga verder naar de inhoud

2023 Annual POLIS Conference

Slimme gemeenten
Extern event
Inschrijven verplicht
Datum
29 november 2023, 08:00u
tot 30 november 2023, 17:00u
Locatie
Leuven
Prijs
Varieert naargelang de inschrijving

Op 29 en 30 november strijkt de Europese mobiliteitswereld neer in Leuven voor de jaarlijkse POLIS-conferentie. Mobiel 21 is alvast present. Jij toch ook?

Plezier op de POLIS Pre-Gathering (28/11)

Op POLIS word je niet alleen omringd door mobiliteitsexperts, professionals en beleidsmakers. Je wordt ook omringd door internationale collega’s, oude bekenden en nieuwe contacten.

Ontmoet hen op de plezierige POLIS Pre-Gathering op dinsdag 28 november (17u-19u) in Café Sport (Martelarenplein 13, 3000 Leuven, vlakbij het treinstation). Mobiel 21, Telraam en Transport & Mobility Leuven staan daar klaar om je gezellig te ontvangen. Inschrijven is niet nodig.

Citizen science op de POLIS-conferentie (29-30/11)

Ook op de conferentie zelf is Mobiel 21 zichtbaar aanwezig. Kom zeker eens langs onze stand en ontdek hoe citizen science tools als Telraam en PING jouw stad of gemeente helpen om de lokale mobiliteit gericht te verbeteren, en dat samen met geëngageerde burgers.

Andere aankomende activiteiten

CIVITAS Forum 2024

1 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Veilig naar school
Mobiliteit voor iedereen
Extern event

Het CIVITAS Forum is de jaarlijkse hoogmis van het Europese CIVITAS-initiatief. Het driedaagse event is de ideale gelegenheid om te netwerken met steden en mobiliteitsprofessionals uit heel Europa, en jezelf te verdiepen in baanbrekende mobiliteitsprojecten.

Vorming: Participatie & Mobiliteit

1 oktober 2024 – 09:00 u
Slimme gemeenten
Extern event
Vorming

Na een succesvolle tweede editie begin 2024, organiseert het Netwerk Duurzame Mobiliteit dit jaar een nieuwe tweedaagse vorming rond burgerparticipatie en mobiliteit. Ontdek hoe je burgers actief bij mobiliteitsbeleid betrekt via verbindende communicatie.

Slimme gemeenten

Participatie en innovatie voor een duurzame toekomst

We geloven in de kracht van participatie en innovatie. Omdat mensen samen meer weten dan apart. Met vernieuwende methodes en hedendaagse technologie bouwen we aan slimme gemeenten, klaar voor de toekomst.

Verder lezen