Ga verder naar de inhoud

Turnhout - Klimaatcafé 30 Dagen Minder Wagen

Autovrij leven
Extern event
Gratis
Datum
27 juni 2024, 19:45u
tot 27 juni 2024, 23:00u
Locatie
Café Chaos, Herentalsstraat 78, Turnhout
Prijs
Gratis

Tijdens een klimaatcafé krijg je op een laagdrempelige en informele manier informatie over een thema rond het klimaat. Maar je kan er vooral ook in gesprek gaan met elkaar en met de sprekers. Het is een ideaal moment om bij te leren, elkaar te inspireren en je vragen of ideeën te delen met stadsgenoten en het stadsbestuur.

Andere aankomende activiteiten

CIVITAS Forum 2024

1 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Slimme gemeenten
Veilig naar school
Mobiliteit voor iedereen
Extern event

Het CIVITAS Forum is de jaarlijkse hoogmis van het Europese CIVITAS-initiatief. Het driedaagse event is de ideale gelegenheid om te netwerken met steden en mobiliteitsprofessionals uit heel Europa, en jezelf te verdiepen in baanbrekende mobiliteitsprojecten.

Dag van de Trage Weg

19 oktober 2024 – 09:00 u
Autovrij leven
Extern event

Op Dag van de Trage Weg gaan duizenden wandelaars, fietsers, kinderen en andere levensgenieters samen op pad. Langs bekende, onbekende en zelfs bedreigde paadjes. Van de Westhoek tot het Maasland. In het groen en in de stad. Langs historische wegen of nieuwe doorsteken. Ga mee op ontdekking!

Autovrij leven

Meer straten op mensenmaat

We tonen hoe geweldig straten zijn als er meer plaats is voor mensen en minder voor auto's. Straten op mensenmaat met ruimte voor ontmoeting, spel, natuur, adem en rust. Enfin, straten om in te leven, dus.

Verder lezen