FAQ

Waar komt de naam Mobiel 21 vandaan?

Mobiel 21 is de samentrekking van twee termen: mobiel en 21. Mobiel verwijst naar mobiliteit, het werkveld van Mobiel 21, maar ook naar de beweeglijkheid van de organisatie. Mobiel 21 is flexibel en past zich makkelijk aan aan nieuwe problemen en veranderingen, we innoveren en willen vooruit gaan. De 21 verwijst enerzijds naar de toekomst en anderzijds naar de Lokale Agenda 21.

Mobiel 21 bouwt aan de duurzame mobiliteitscultuur van de 21ste eeuw. Mobiel 21 ondersteunt de doelstellingen en methodes die in Lokale Agenda 21 zijn opgenomen.

Kan Mobiel 21 optreden als woordvoerder voor individuen?

Neen, Mobiel 21 treed nooit op als een woordvoerder voor individuen die discussies hebben overheden, buren of andere partijen.

Is Mobiel 21 een overheidsdienst?

Neen, Mobiel 21 is een onafhankelijke mobiliteitsbeweging. Als een socio-culturele organisatie ontvangen wij wel subsidies van de overheid. Verder krijgen we ook commerciële erelonen voor onze projecten.

Hoe bestel ik een brochure of een spel?

In het menu 'informeert' kunt u het item Publicaties en downloads teruvinden. Je kan online een bestelling plaatsen door eenvoudigweg op de gewenste publicatie of spelletje te klikken.