Grand départ Woensdag Fietsdag 2018 op 25 april. Mis 'm niet!

dinsdag, 6 februari, 2018

Vorig jaar lanceerden Cera, KBC en Mobiel 21 de eerste editie van Woensdag Fietsdag. Ook in 2018 roept het motto #GoWithTheVelo! iedereen op om meer de fiets te nemen.

Focus op woon-werk
De campagne moedigt bijna-nooit-fietsers aan, maar mikt ook op doorwinterde fietsers. Nieuw is dat er dit jaar een focus is op woon-werkverkeer met de fiets. Momenteel neemt al 20% van de Belgen regelmatig de fiets voor woon-werk. Toch is hier nog heel wat groei mogelijk. 

Een sterke tandem met Bike to Work
In 2018 slaan Woensdag Fietsdag en Bike to Work de handen in elkaar voor de jaarlijkse Summer Challenge van Bike to Work. Ook deelnemers aan Woensdag Fietsdag worden dit jaar uitgenodigd om een ploeg te maken en zo mee te dingen naar mooie prijzen.

Grand départ
De grand départ 2018 van Woensdag Fietsdag is op woensdag 25 april in Leuven. Vier woensdagen later zijn de fietsbenen voldoende onder spanning om tot het begin van de zomer alles uit de kast te halen voor de Summer Challenge.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Of goesting om een actie bij jou op het werk in elkaar te fietsen? Aarzel niet om contact op te nemen met gowiththevelo@woensdagfietsdag.be.